Zakłady Mięsne
HAGA PLUS Sp. z o.o.
ul. Klubowa 8
44-336 Jastrzębie Zdrój
NIP: 633-20-67-724
REGON: 277821050
Spółka zarejestrowana w Wydziale X Gospodarczym KRS Sądu Rejonowego w Gliwicach pod nr KRS 0000072107. Kapitał zakładowy 11.363.000,00 PLN, Numer BDO 000014238.
tel.: 32 47 59 911 - 14, 928, 929
handlowy@haga.com.pl
tel.: 32 475 99 41
logistyka@haga.com.pl
tel.: 32 47 59 902
zaopatrzenie@haga.com.pl
tel.: 32 47 59 905
jakosc@haga.com.pl
tel.: 32 47 59 904
rekrutacja@haga.com.pl
tel.: 32 47 59 922
ksiegowosc@haga.com.pl
handlowy@haga.com.pl
Robert Niedźwiedzki
Region: ŚLĄSK 2
(Katowice, Tychy, Gliwice, Tarnowskie Góry, Knurów, Zabrze)
Adriana Laszczak
Region: ŚLĄSK 3
(Jastrzębie-Zdrój, Rybnik, Racibórz, Wodzisław-Śląski, Czerwionka-Leszczyny )
Przemysław Witek
Region: ŚLĄSK 4
(Żory, Cieszyn, Bielsko Biała, Żywiec, Wadowice, Sucha Beskidzka,)
Tomasz Kulczak
Region: OPOLE
(Kluczbork, Opole, Brzeg, Nysa, Krapkowice, Olesno, Grubczyce)
Mirosław Bartczak
Region: WROCŁAW
(Zielona Góra, Leszno, Legnica, Wrocław, Wałbrzych, Jelenia Góra)
Klaudiusz Szurgot
Region: ŁÓDŹ, CZĘSTOCHOWA
(Łódź, Radomsko, Piotrków Trybunalski, Częstochowa)
Przemysław Pacholec
Region: KIELCE
(Jędrzejów, Kielce, Końskie, Radom, Lublin)
Piotr Molik
Region: KRAKÓW
(Kraków, Nowy Targ, Tarnów, Myślenice, Miechów)